top of page

Goodwe retrofit BP + LG Chem low volt

De combinatie Goodwe retrofit BP + LG low volt wordt aangeraden wanneer u geen hybride omvormer van Goodwe heeft en een zonne-installatie met eenfase en laagspanning. 

 

LG Chem is een dochterbedrijf van LG en is het grootste chemische bedrijf van Zuid-Korea. Met vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van batterijen is het een toonaangevende aanbieder van opslagsystemen en industrieleider in het Li-ion segment.

Voor het vermogen van de Goodwe retrofit, hou je best het volgende in gedachte. Indien u een hoge capaciteit van batterij wenst, is het beter om ook een hoger vermogen van retrofit te nemen. U kan het vermogen van de retrofit interpreteren als de kracht waarmee de batterij wordt opgeladen. Indien u een batterij van 5KW neem, zal een retrofit van 2.5 er 2uur over doen om de batterij op te laden indien uw zonnepanelen op dat moment voldoende produceert. 

Voor de capaciteit van uw batterij te kiezen kan u als volgt redeneren: Wanneer uw zonnepanelen niks van energie produceren maar uw huis 2.000watt verbruikt, zal er na 1uur 2.000watt uit de batterij geconsumeerd zijn. Dit is hetzelfde als uw oven 1uur te gebruiken, dan is er 2KW uit de batterij. 

phpThumb_generated_thumbnailjpg.jpg
retrofit.png
LG Chem resu low volt
+ Goodwe retrofit BP
bottom of page