top of page

BYD

B-box premium LVS

De Aziatische producent BYD Company Limited  is al sinds 1995 op de markt. Het is een van werelds grootste fabrikanten op het vlak van batterijsystemen. Deze kwaliteitsproducent staat voor lange termijn, hoge kwaliteit en innovatieve producten. De batterijsystemen van BYD zijn zeer krachtig, veilig en makkelijk om te installeren. Dankzij de verschillende capaciteiten, zijn de batterijen compatibel met PV systemen van verschillende formaten. De lange levensduur van de BYD-producten wordt bevestigd door de garantie van 10 jaar op alle nieuwe opslagoplossingen

LVS

Een battery-box Premium LVS is samengesteld uit modules van 4Kwh. Het is mogelijk om een module te upgraden tot een vermogen van 24KWh (4 x 6 modules), deze zijn in serie met elkaar geconnecteerd. De batterijen laten het toe om tot 6 identieke B-boxen parallel te installeren.

Voor de capaciteit van uw batterij te kiezen kan u als volgt redeneren: Wanneer uw zonnepanelen niks van energie produceren maar uw huis 2.000watt verbruikt, zal er na 1uur 2.000watt uit de batterij geconsumeerd zijn. Dit is hetzelfde als uw oven 1uur te gebruiken, dan is er 2KW uit de batterij. 

csm_05-000287_05-000287_BYD_Battery-Box_
BYD B-box Premium LVS

- 4K

- 8K

- 12K

- 16K

- 20K

- 24K

bottom of page