top of page

De Sunny Boys storage met BYD HVM/HVS & LG Chem resu high voltage

Wanneer u op prijzen duwt zal u een voorbeeld zien van een mogelijke combinatie. Maar u kan gerust ook zelf combinaties maken. Indien u daar graag informatie, advies of hulp bij wenst, neem dan gerust contact met ons op.

 

Voor de capaciteit van uw batterij te kiezen kan u als volgt redeneren. Wanneer uw zonnepanelen niks van energie produceren maar uw huis 2.000watt verbruikt, zal er na 1uur 2.000watt uit de batterij geconsumeerd zijn. Dit is hetzelfde als uw oven 1uur te gebruiken, dan is er 2KW uit de batterij. 

BYD

B-box premium HVM/HVS

De Aziatische producent BYD Company Limited  is al sinds 1995 op de markt. Het is een van werelds grootste fabrikanten op het vlak van batterijsystemen. Deze kwaliteitsproducent staat voor lange termijn, hoge kwaliteit en innovatieve producten. De batterijsystemen van BYD zijn zeer krachtig, veilig en makkelijk om te installeren. De lange levensduur van de BYD-producten wordt bevestigd door de garantie van 10 jaar op alle nieuwe opslagoplossingen

HVS

Een battery-box Premium HVS is samengesteld uit 2 tot 5 HVS batterijmodules. Deze zijn in serie met elkaar geconnecteerd om een bruikbare capaciteit van 5.1 tot 12.8 KWh te garanderen. De batterijen laten het toe om tot 3 identieke B-boxen parallel te installeren.

HVM

Een battery-box Premium HVM is samengesteld uit 3 tot 8 HVM batterijmodules. Deze zijn in serie met elkaar geconnecteerd om een bruikbare capaciteit van 8.1 tot 22.1 KWh te garanderen. De batterijen laten het toe om tot 3 identieke B-boxen parallel te installeren.

SBS + BYD.png

LG CHEM resu

High volt

LG Chem is een dochterbedrijf van LG en is het grootste chemische bedrijf van Zuid-Korea. Met vele jaren ervaring in de ontwikkeling en productie van batterijen is het een toonaangevende aanbieder van opslagsystemen en industrieleider in het Li-ion segment.

De LG chem resu batterijen zijn met verschillende merken omvormers compatibel. Let wel op dat onderstaande enkel compatibel zijn met een hoog spanning batterij.

De mogelijke capaciteiten zijn 7Kw of 10Kw

SBS +LG High.png
bottom of page