Huawei: LUNA2000

Het merk van uw omvormer is Huawei. Op een Huawei omvormer kan enkel een Huawei batterij. 

Daarom wordt er altijd de LUNA 2000 aangeraden. 

De Huawei batterij bestaat uit twee componenten : een voedingsmodule en een batterijmodule. Hoewel de voedingsmodule altijd uit eenzelfde module zal bestaan, zal de batterijmodule vrij in te vullen zijn. U hebt de keuze uit 1, 2 of 3 componenten waarbij elk component bestaat uit 5KW. 

Hierdoor is er dus keuze uit drie verschillende vermogens voor de Huawei batterij 5K , 10K of 15K. Indien dit voor u te weinig is, laat de Huawei omvormer het wel toe om twee batterijen op dezelfde omvormer aan te sluiten. Daarbovenop beschikt elke batterijmodule over een energie optimizer

De voedingsmodule zal, wanneer hij uit meerdere componenten bestaat, er altijd voor zorgen dat er afgewisseld wordt tussen de verschillende componenten zodat elk component evenveel gebruikt wordt. 

Voor de capaciteit van uw batterij te kiezen kan u als volgt redeneren: Wanneer uw zonnepanelen niks van energie produceren maar uw huis 2.000watt verbruikt, zal er na 1uur 2.000watt uit de batterij geconsumeerd zijn. Dit is hetzelfde als uw oven 1uur te gebruiken, dan is er 2KW uit de batterij. 

Huawei-LUNA2000-Battery.webp
LUNA 2000

- voedingsmodule

- batterijmodule 5K

Huawei-LUNA2000-Battery.webp
LUNA 2000

- voedingsmodule

- batterijmodule 10K

Huawei-LUNA2000-Battery.webp
LUNA 2000

- voedingsmodule

- batterijmodule 15K